18
мар

Малки, но от сърце

Здравейте,

включвам се набързо с няколко мини-картички, които направих за Великденския благотворителен базар на Дружеството на българските майки – Бургас. Базарът ще се състои на 6, 7 и 8. Април на пл. Тройката (до Триата) от 10 до 19ч. За трети път участвам в това начинание и искам да ви уверя, че тези момичета заслужават да бъдат подкрепени. Възхищавам се на всеотдайността и усърдието, с което следват целите и мечтите си. Ако сте наблизо – отидете на базара. Ако не сте – помогнете с направени от вас сувенири или пък дарете малка сума. Каузата си заслужава!

Отдавна ми се искаше да потворя и с филц и с тази картичка (също за базара) поставих едно скромно начало. Имам и други „филцови“ идеи и се надявам в близките дни да успея да ги осъществя.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Малки, но от сърце”

 1. Маги
  18мар

  Браво, Ели! Мини картичките са много сладки. А тази с цветята от филц е толкова свежа и изпълнена с настроение! Успех с базара!:)

 2. Ели
  18мар

  Маги, благодаря ти! Много пролетно настроение ти желая!

 3. Диляна
  18мар

  Зайчетата са страхотни :-) Успех на базара :-)

 4. Ели
  18мар

  Диляна, благодаря ти! Чудно защо чак днес получих коментара, а гледам, че е от 18-ти…както и да е – честит ти блог – ще го навестявам с радост!

 5. Maria Stoyanova
  18мар

  Скоро не бях те посещавала :-) Страхотни картички, а тази с филц цветята и хартията на my minds eye, направо ми останаха очите в нея. Много ми харесват 😉

 6. Ели
  18мар

  Мими, благодаря ти!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant