09
апр

Вече съм на 3!

Привет от мен и с една нова картичка. Ако имаше състезание за скоростно създаване на картичка, щях да го спечеля с тази (или поне да се наредя в челната тройка). Картичката трябваше да бъде започната от нищото, завършена, надписана и изпратена в рамките на няколко часа, през които имах и още десетина други неща за правене. Все пак успях и се надявам да зарадва малкия палавник за третия му рожден ден тази неделя. Идеята с добавянето на листчето от календара ми хрумна, защото имам няколко календарчета за тази година, които пoръчах твърде късно и не успях да оползотворя нареме. Затова пък сега си имам достатъчно и смятам да ги интегрирам по подобен начин и в следващите картички, които ще бъдат създадени за рождените дни на любими хора…

На тези от вас, които биха искали да следят блога ми, искам да кажа, че вече могат да се абонират и да получават мейл при всяка нова публикация (опцията е в дясната колонка, трябва само да въведете мейла си и да кликнете върху Subscribe). Благодаря на всички, които вече се абонираха!

Приятен ден!

 П.П. Намерих си и подходящо предизвикателство – за картичка с копчета  Quck Cards Button Challange 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Вече съм на 3!”

 1. Първи коментар от мен:)))
  Ели, за толкова кратко време и толкова хубава картичка!!!
  Но не се съмнявам, че си се справила с всички задачки като те знам каква фурия си:)
  Виждам и приложение на новите шаблони:))))))))))

 2. desi
  09апр

  Ели, отново прекрасна картичка! Толкова бодра, весела, енергична и безгрижна….като тригодишен малчуган :) Всичките ти картички имат душа и излъчване! Чудни са, като теб! :)

 3. Диляна
  09апр

  Много ми допада комбинацията на цветовете и календарчето :-) А в добавка и моите любими копчета, няма как картичката ти да не ми хареса :-)

 4. Maria Stoyanova
  09апр

  Ели, да знаеш идеята с календарчето много ми допадна и ше си я открадна и аз за някоя картичка 😉 А твоята се е получила чудесна.

 5. Ели
  09апр

  Момичета, много, много ви благодаря за коментарите! Действат на човек силно освежаващо и мотивиращо :)

 6. Маги
  09апр

  Идеята с календарчето и на мен много ми харесва. Справила си се чудесно със всички задачи явно щом си успяла за кратко време да създадеш и толкова сладка картичка. :)

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant