23
апр

Синьо за разкош

Здравейте!

Началото на седмицата отбелязвам с картичка, която направих преди няколко дни за рождения ден на едно мило създание. Повече няма да разкривам, защото има навика да наминава оттук, а празникът още не е настъпил…

Печатът ви е познат – на Marianne D. Имам и други, подходящи за момичешки рожден ден, но някак си този най-много подхождаше на рожденичката. Хартията с маргаритките е на Wild Rose Studio  .  Дантелата също е на Marianne Design, а жълтата панделка е от неизвестен производител :) Подпъхнатият елемент със сърцата е рожба на един новите ми шаблони на Spellbinders.

И последно – на страничката ми Продавам/разменям съм добавила няколко нови неща. Погледнете ги за всеки случай – може нещо да си харесате 😉

Усмихнат ден и много слънчева седмица!

Ели

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Синьо за разкош”

 1. Maria Stoyanova
  23апр

  Чудесна картичка Ели, направо Разкош :-)

 2. Диляна
  23апр

  Прекрасна :-) Чак ме е яд, че и аз имам този печат, а никога не успявам да оцветя така момиченцето :-) Сигурна съм, че получателката й ще бъде възхитена :-)

 3. Деси
  23апр

  Мноооого е сладка тази мацка :) В каквито и варианти да я направиш, все я харесвам! Чудна картичка, Ели! Получателят ще е щастлив, знам го от опит :) !

 4. Сладурка :) Харесва ми и съчетанието на цветовете,същот така и красивия шаблон със сърчицата! Много момичешка и нежна картичка!!!

 5. Маги
  23апр

  О, тази жълта карирана панделка и придава страхотен завършек. Много ми харесва картичката ти, Ели.

 6. Ели
  23апр

  Благодаря на всички ви за коментарите!
  Жълтата панделка наистина е много симпатична – на снимката не се вижда съвсем приятният наситен жълто-оранжев цвят.
  Диляна, този печат действително е малко трудоемък за оцветяване – обикновено след като приключа с роклята и косата (тя ми е любима), оствам без сили за подаръците… :)

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant