01
май

За един малък голям герой!

Здравейте,

тази картичка е предназначена за втория рожден ден на едно момченце, което геройски се бори със страшна болест. Нямам достатъчно силни думи, за да изразя подкрепата си за него и родителите му. Знам, че ще се преборят и се моля това да е много скоро и нека най-големите изпитания да са вече зад гърба им. Държах да използвам еко-хартия и ментов цвят…имам си причини 😉 Когато гледате картичката, пратете позитивните си мисли и енергия. Благодаря ви!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “За един малък голям герой!”

 1. Диляна
  01май

  Децата са герои! Често пъти се справят много по-добре с трудностите, отколкото възрастните! Дано малкото момченце се пребори възможно най-бързо с това изпитание и час по-скоро да има прекрасното детство, което всяко мъниче заслужава! Картичката ти е чудесна, особено ме впечатли бялата ризка, сякаш е прана с Персил :-)

 2. Maria Stoyanova
  01май

  Пращаме много, ама много позитивни мисли и дай боже детенцето и родителите ми да се преборят и да живеят нормален и щастлив живот – здрави и заедно. Дай Боже Всекиму !!!

 3. Маги
  01май

  Дано малкият герой по-бързо да се пребори с болестта и да има едно щастливо детство! Картичката е чудесна!

 4. Нека малкия борец да успее бързо да се справи с изпитанията.Нека да има най-хубаво и слънчево детство!!! Картичката е една малка прелест!
  Елииииииииии, откъде намери крафт картона, ще ти се разсърдя:)

 5. Ели
  01май

  Много сте мили, момичета! Дай Боже всичко да се нареди с детенцето и лошото да остане в миналото!
  Бъдете здрави вие и близките ви хора! Всичко друго е без значение…

 6. PepelYashka
  01май

  Страхотен, невероятен жест!!!!!

 7. Соня
  01май

  Ели, благодаря ти! Трогна ме до сълзи… Дано добрината ти бъде нашата светлина <3 И си страхотен талант!

 8. боби
  01май

  Поплаках си и аз, Ели, благодарим и ние за жеста ти! Дано скоро всичко това остане зад гърба на цялото семейство! Честит рожден ден на героя!

 9. Ели
  01май

  Момичета, сега пък вие ме разплакахте…То не, че е много трудно. Знам, че с добрите си мисли и енергия, можем да си помагаме. Нека по-често го правим, но по-рядко да ни се налага. Прегърщам ви!
  Сонче, пощите ви нямат грешка!Целуни рожденичето за Лека нощ от нас!

 10. Соня
  01май

  Ели, здравей!
  Как да ти напиша как ме развълнува и зарадва на рождения ден на Йоави? И колко се възхитих на картичката? Не очаквах такава изненада, със сълзи плаках като прочетох поста в блога ти и с треперещи ръце отварях плика с картичката… А ако знаех, че е от теб, щях да направя и невъзможното, за да го взема навреме… :)

  Наистина нямам думи да изкажа благодарността си, но не минава и ден да не мисля за теб и за добрината ти! И всяко предизвикателство се преодолява много по-леко, когато знам, че хора като теб ме подкрепят в този труден път!

  Благодаря ти! Бъди все така прекрасен човек! И прегърни Малката Прекрасна :)

 11. Ели
  01май

  Сонче, мила, искам да мога да ви помогна с много, много повече. Прегъщам ви мислено много често и знам, че ще се справите. Чакам с нетърпение деня, в който Йо-йо и Бека ще се учат взаимно на разбойничества :) Нагушкай го от нас засега, да оздравява, а после ще наваксваме!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant