07
юни

Конфитюрен таг

Привет!

Помните ли ме?! Покрай прекаленото движение, работа, настинка и не знам си какво блогът ми леко прашаса. Но все пак успях да направя туй-онуй…

Това е един таг, който се роди доста спонтанно и смятах да го включа в предизвикателството на Картичкофурии, но се оказа, че срокът е изтекъл на 4-ти…По-нататък ще го интегрирам в картичка, но сега ви го показвам такъв какъвто е.

 

 

Истински се забавлявах, изработвайки го. Реших, че лъжицата доста му пасва. Занапред ще видите доста висулки в проектите ми. Донесох си ги от Париж. Поредното доказателство, че крафтърът е винаги нащрек :) Оказа се, че на съседната улица е раят на магазините за висулки, мъниста, елементи за бижута и прочие. Китайците се трудеха неуморно и след втората ми визита ме запомниха и ми даваха талончета за намаление при следващо посещение, които аз съвестно използвах. Даже ми остана едно талонче, затова намирам за нужно да отскоча пак до Париж при първа възможност 😉

Сладък ден ви желая!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Responses to “Конфитюрен таг”

 1. vili veselinova
  07юни

  Много сладък таг, Ели! Прииска ми се да грабна парижката лъжичка и … ам – ам …

 2. Елена
  07юни

  много сладък и много вдъхновяващ

 3. Desi
  07юни

  Ха, Ели ти се завърна, при това с вкусотийка :) Бурканче, лъжичка…как да не ти се прииска да бръкнеш вътре ?! :) Тагът е много СЛАДЪК и очаквам с нетърпение да видя в каква „вкусна“ картичка ще ни сглобиш :)

 4. Диляна
  07юни

  Добре дошла! :-) Аз въпреки че получавам мейл при нова публикация, отвреме навреме се завръщам, за да проверя да не би да си публикувала нещо без аз да разбера :-) Чуден таг си спретнала :-) Имам едни нови хартийки с буркани и май ще взема и аз да направя нещо на бурканена тематика :-)

 5. *щурчо*
  07юни

  Еха…бурканен таг..Прекрасен е! А за Париж..непременно трябва да отидеш отново..Нямам търпение да видя следващите проекти с новите ти придобивки..

 6. Ели
  07юни

  Благодаря ви, момичета! Развеселихте ме…с удоволствие ви позволявам да ползвате лъжицата колкото ви сърце иска!

 7. Maria Stoyanova
  07юни

  Страхотен ееее….. Много готин се е получил, чак ми се дояде и сладичко покрай него :-)

 8. Donika
  07юни

  :-)) Ето го и магазинчето къде било?! Тъкмо щях да попитам от къде е тази сладурска лъжичка… ясно от къде. Ако кажеш и адреса да вземем и ние да дойдем за по талонче до Париж :-)А… и тага е стахтен , разбира се!

 9. Ели
  07юни

  Дони, с удоволствие ще ти кажа – намира се в кв. Маре, недалеч от Помпиду :) Ако тръгнеш натам, ще ти дам и талончето 😉

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant