12
юни

Работният ми кът

Здравейте,

вместо картичка, реших най-после да споделя с вас как изглежда работният ми кът. Бюрото не беше „замислено“ точно за мен, но пък перфектно се вписа в ежедневието ми :) За да не решите, че съм подходила егоистично, ще ви кажа също, че човекът, за който беше бюрото, получи в крайна сметка цял свой офис… който като се замисля би се трансформирал много удачно и в крафтръски кабинет, ноoo нека бъдем търпеливи… 

Ето го и него – бюрото:

 

Смятам, излишно е да уточнявам, че на снимката е в подредения си вид (хаха).

И поглед отгоре:

Забелязвате, предполагам, че под стъкления плот всъщност има пространство, което може да приюти доста материали – в моя случай това са папките с част от хартията ми, филца и разни други нещица. Следва да се има предвид, че освен да творя, аз и работя на това бюро – т.е. до принтера се налага да държа и редица важни документи и да им теперя да не ги споходи някакъв дистрес-процес :)

„Краката“ на бюрото са и етажерки, които събират доста кутии с разнороден пълнеж:

До бюрото ми има едно шакафче на колелца с чежмеджета. Много е практично, макар че щеше да е по-добре, ако чежмеджетата бяха двойно повече 😉

 

„Империята“ ми се разпростира и върху част от кутиите в холната секция (какъв соц-термин извадих, а!)

А Биг Шот-ът достолепно е кацнал върху ето тази масичка:

В общи линии тук мога да сложа точка. Но бих искала да ви покажа и другото ми бюро, което ще започна да ползвам един ден…когато детето ще предпочита да се занимава в собствената си стая, далеч от погледа ми.

В напълно „прибран“ вид…

И с измъкната пейка и отворен плот (съжалявам за непредставителния вид отвътре!)

                         

     

 

Има си и чекмедженце, а пейката се отваря и може да събере доста хоби-материали :

 

И за финал – гледката, която се „открива“ от бюрото…

 

Малко дългичко се получи, но се надявам да ви е било интересно!

Усмихнат и прохладен ден ви желая!

Ели

П.П. Всички показани мебели са от нашата стара любов ИКЕА.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “Работният ми кът”

 1. Arcadia
  12юни

  Великолепно местенце си имаш, Ели! Ще ми бъде интересно да го вида и по време на творчески процес, ха ха – шегувам се. Да използвам случаят, че не съм изказвала адмирациите си към таланта ти. Макар и отскоро с радост надниквам да видя каква нова прелест си измайсторила. Поздрави

 2. Диляна
  12юни

  Страхотно местенце си имаш, Ели :-) В любимото ми бяло :-) Аз съм голям воайор що се отнася до чуждите крафт местенца :-)

 3. addii
  12юни

  Имаш си страхотно местенце,мебелите са страхотни !Много красоти да твориш на тях!Всичко много ми харесва!

 4. Maria Stoyanova
  12юни

  Веднага познах стила на ИКЕА :-) Уникално ти е крафт местенцето Ели, много, ама наистина много свежо, бяло, функционално и уютноооо … Много ми беше приятно да се докосна до местенцето ти за вдъхновение и творене, а гледката, която се открива през прозореца е уникална :-)

 5. Kakichka
  12юни

  И аз още на първата снимка си викам – опа, Икеа ще да е това. Много е готино голямото бюро, страхотно идейно с тези етажерки за крака. Също и малкото, колко много място за тъпчене на любимите джвъчки… Поздравления за добрата организация, завидях ти благородно.

 6. Ели, не съм се и съмнявала ,че всичко при теб ще е подредено с вкус и много естетика! Всичко ми харесва – и бюрото, и второто бюро /много оригинална пейка, която служи и за шкаф/, и шкафчето с чекмеджетата /пожелава ти още такива пълни чекмеджета/ и най-вече гледката.Завиждам ти за подреденността на материалите :)))
  Още веднъж много ми харесва всичко – толкова светлина и простор !Поздравления!!!

 7. Маги
  12юни

  Много уютно работно местенце си имаш, Ели. Много харесвам такъв тип бюра, но за жалост поне на този етап за мен е непрактично. В къщи всичко е на високо или под ключ. 😀 Не мога и да си помисля за такива открити етажерки, синът ми веднага ще види сметката на всичко по тях.:))

 8. Iri
  12юни

  Уау, просто е невероятно … подредено и готово за работа :). Гледката също не е за изпускане :)

 9. Ели
  12юни

  Благодаря ви много за милите коментари! Радвам се, че ви хареса моята „подредба“. И на мен винаги ми е интересно да се „вмъквам“ в домовете на крафтърите :)
  И при нас стават инциденти – надраскани ръце и дрехи с копици, разсипан брокат на килима…но като цяло творим заедно – тя, малката, разфасова силиконовите печати, аз, голямата, оцветявам невъзмутимо картинки…

 10. *щурчо*
  12юни

  Ели,..за мен е изключително удоволствие да се докосна до твоето местенце за творене.
  Много практично е голямото бюро и всичко е прекрасно подредено по него..
  Гледката през прозореца е много вдъхновяваща , а разказчето за творческия процес на оцветяване на картинки и разфасоване на силиконови печати ме усмихна широко :)
  Със сигурност такава една подредба на материалите предполага много творчески идеи…

 11. Ели
  12юни

  Щурчо, за мен е удоволствие да ми „гостувате“!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant