07
юли

Приятелството не признава граници

Здравейте, всички!

Покрай комбинацията от работа и летни удоволствия не ми остава време нито за чуждите блогове, нито за моя собствен. През повечето време съм и разделена от материалите си и мога само да си мечтая за картички…Днес поне се постарах да понаваксам, разхождайки се из блоговете ви и даже се наканих да ви покажа една картичка, която направих преди повече от месец. Вдъхновението за нея дойде от една много мила история: Представете си четири приятелки, които животът е разделил в три различни държави. И ето, че приятелят на едната от тях , решава да и направи нестандартен подарък за рождения ден – а именно да купи самолетни билети на останалите три приятелки, за да и дойдат изненадващо на гости. Каква чудесна демонстрация на любов и желание да направиш обичания човек щастлив! И какъв подарък само, а?! При това далеч не само за рожденичката :)  

В тази връзка е и посланието на картичката, която ми беше поръчана от „лондонската“ приятелка.

 

Печатът на Penny Black отдавна ми беше харесал и най-после го придобих на редуцирана цена :)  Хартията е на люибмите ми ММЕ, а висулката – за нея със сигурност вече сте се сетили, че е от онзи магазин в Париж :)

Ето я в близък план – шоколадово-изкусителна:

 

Надявам се, че и вашето лято освен горещо е  изпълнено и с много приятни мигове!

До скоро!

Ели

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Responses to “Приятелството не признава граници”

 1. desi
  07юли

  Много сладка картичка, Ели! Всичко е страхотно – и висулката, и печатчето, и надписите, и хартиите, и най-вече историята :)! Просто очарователно!

 2. Ели
  07юли

  Деска, благодаря ти много!

 3. Диляна
  07юли

  Наистина приятелството не признава граници, естествено, ако е достатъчно силно, за да ги преодолее :-) Много хубава и ведра картичка, Ели :-)

 4. Маги
  07юли

  Толкова мил подарък! Картичката е много хубава и пъстра, Ели.

 5. Ели
  07юли

  Диди, Маги, благодаря ви! Хубаво би било този вид подаръци да се превърнат в мода 😉

 6. *щурчо*
  07юли

  Ели, картичката е чудесна илюстрация на приятелството, но аз признавам,че се впечатлих най-силно от жеста на приятеля …Да направиш такъв подарък се изисква малко..- просто да искаш да зарадваш любимия човек, но също и много добро познаване на твоя любим човек и на това какво би го зарадвало истински..

 7. Ели
  07юли

  Именно, Щурчо, съвсем права си!

 8. Maria Stoyanova
  07юли

  Прекрасна история и още по – прекрасна картичка Ели :-) Разбирам те за лятните емоции ипри мен е така, нямам никакво време за мен, а гледам да дам такова в повече на сина ми, за да се забавлява :-) Но днес сме си сами с мъжа ми в къщи и реших да обиколя любимите си блогове 😉 Приятна ваканция и много хубави емоции през горещите летни дни :-)

 9. Donika
  07юли

  Здравей, какво чудесно местенце! Изпуснала съм доста май, но занапред с интерес ще следя блога ти:-)Картичката е толкова чудесна, колкото и повода за нея, много мило и трогателно! А за „онова“ магазинче в Париж, ще прочета по подробно, за да разбера повече :-)
  Поздрави!

 10. Ели
  07юли

  Мими, така е – сега му е времето да ги забавляваме, после и да искаме, те ще предпочитат сами да се забавляват :)
  Дони, добре дошла! Надявам се наистина да ти е интересно тук и да наминаваш често!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant