16
авг

Коледа в синьо и сиво

Здравейте!

След като напоследък се разхлади и даже на няколко пъти си спомних, че на човек може и да му е студено,  някак естествено дойде ред и на първата Коледна картичка за годината. Да видим дали ще успея да направя навреме достатъчно картички или пак ще бързам в последния момент и ще се чудя как да редуцирам списъка с получатели…

Печатът е на Nelly Snellen, ледените висулки  и снежинката – на Marianne D., хартията е Mistletoe Kisses (Papermania), снежинката е покрита със Stickles (Ranger). Панделката е една от любимите ми, но нямам спомен откъде съм я купувала.

До скоро!

Ели

Включвам се в първото предизвикателство на Card Mania – Anything Goes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “Коледа в синьо и сиво”

 1. Диляна
  16авг

  Приказна!!! :-)

 2. Ели
  16авг

  Благодаря ти, Диди!

 3. Ani
  16авг

  Чудна картичка! Прекрасно си се справила с оцветяването на този сладурски печат! Благодаря ти, че се включи в нашето първо предизвикателство „Всичко е позволено“ при Card Mania Challenges. Надявам се, че често ще се отбиваш при нас :)

 4. Mila
  16авг

  Ели, страхотна е – много зимна и си комбинарала елемнтите супер !

 5. desi
  16авг

  Ах, какъв разкош!!! Чудесна е, Ели, а снежинката е фантастична! Много, много ми харесва! БРАВО!

 6. Ели
  16авг

  Благодаря ви много!

 7. kenli
  16авг

  Прекрасно зимно вълшебство!!! Харесват ми ледените висулки, които са страхотен акцент! Добре дошла в нашето първо предизвикателство на CARD MANIA CHALLENDGES. Успех!

 8. Violeta
  16авг

  Ели, картичката е толкова зимна, че се плаша… Да взема да последвам примера ти, защото подобно на теб все не успявам да ги приготвя на време… Получателят на тази ще е силно поласкан- чудна е! Ще чакаме и следващите 😉

 9. Ели
  16авг

  Мерси, дано да успея наистина да си изпълня добрите намерения!

 10. butterfly
  16авг

  I love the frosty Christmas cards, and this one’s really great – super cute image, so beautifully coloured! Thanks so much for stopping by at Words and Pictures!
  Alison x

 11. Ели
  16авг

  Thank you, Alison

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant