23
авг

Експресни сватбени картички

Привет!

Показвам ви три сватбени картички, които ми поръчаха от вчера за днес (в буквалния смисъл). Всъщност поръчана ми бе само една картичка, но понеже не знаех почти нищо за младоженците, реших да направя три – в различни стилове. Дано поне една от тях да се хареса!

Ето ги:

Печатът на LOTV е толкова симпатичен, че не сметнах за нужно да добавям още елементи. Шаблонът-сърце е на Quickutz. Според мен сватбена картичка без перли не е сватбена картичка :) Затова ги има и върху трите…

Тази е в любимия ми напоследък винтидж стил. Хартията е на Kaisercraft, с лек дистрес с Antique Linen, дантелата –  от Ribbon Reel (получих си вчера пратката с над 50 вида панделки юхууу), розите – от Wild Orchid. 

И последната:

Снимката на тази картичка сякаш не стана много добра, но това е от бързане, а и светлината беше различна. Който не е правил картичка с подобни цветя, подаващи се от ъгъла, той не знае колко е трудно да се закрепи всичко по желания начин. Но с упорство и инат всичко се постига :) Хартията е от блокчето Sweet Afternoon  на Teresa Collins, цветята и дантелата – от  Wild Orchid,  ретро колите са направени с шаблон на Marianne Design.

С третата картичка ще се включа в предизвикателството на The Shabby Tea Room: Shabby Patterns, инспирирано от тази снимка:

Това е от мен. Приятна вечер, а на младоженците – Горчиво!

Ели

П.П. Ако откривате някакви несъвършенства, те са против уроки (за здрав семеен живот)… :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to “Експресни сватбени картички”

 1. Rebecca Deeprose
  23авг

  So sweet and lovely!!

 2. Violeta
  23авг

  Ели, ти си като фабрика за мечти… и трите са ПРЕКРАСНИ и съвършенствата за които споменаваш са невидими, било то и против уроки ;)))

 3. Ели
  23авг

  Thank you, Rebecca! I really like your work, plus your name is the same like my daughter’s :)
  Вили, много ти благодаря!

 4. Алекс
  23авг

  И трите са прекрасни и чаровни, всяка по свой собствен начин. Винтиджът е съвършен, в любимите ми цветове, браво!

 5. Соня
  23авг

  Ели, много са красиви и трите, но третата ме накара да възкликна „уау!“ :) Личи си колко много си вложила в подредбата на цветята, но и като цяло замисълът с колите ми допада.
  На първата печатът наистина е сладурски, много е весела, а втората излъчва толкова сантименталност и нежност…
  Браво на който ти ги е поръчал, макар и в последния момент, сигурна съм, че ще зарадва младоженците! Но не мисля, че ще му е лесно да избере 😉

 6. Donika
  23авг

  Страхотни са и трите, поздравления за положените усилия и старание Ели.Моята слабост е номер две, а третата е абсолютно в тона на предизвикатеството, което също много ми хареса! Успех и поздрави от мен:-)

 7. desi
  23авг

  Ели, браво! Спретнала си три прекрасни творения – красиви, нежни и романтични! Всяка е идеална за повода! Аз не бих могла да си избера само една – бих ги взела всичките :)…пък после ще му мисля дали ще ги подарявам :)

 8. Ели
  23авг

  Еха, какви хубави коментари рано сутрин! Много ви благодаря и се радвам, че ги одобрявате. Наистина нямаше време за много размисъл; общо взето първо действах, после мислех хаха Още не мога да се съвзема и в главата ми бият сватбени камбани :)

 9. СВЕТЛА
  23авг

  Здравейте,
  Не се познаваме със Вас лично и се радвам че това се случи с трите прекрасни картички, с които ме изненадахте тази сутрин – аз съм поръчителката. И тъй като и на мене ми е трудно да си избера една от тях реших, че ще се възползвам от трите- една за младоженците,
  една за сестрата на младоженеца и една за родителите. И тъй като аз съм човек, който винаги се съмнява…. но все пак тези картички са направени с мисълта и духа на точно това събитие.
  Много благодаря и ще се радвам и за в бъдеще да се срещаме по красив начин.

 10. Ели
  23авг

  Светла, много, много се радвам, че успях да се справя със задачата и да отговоря на очкаванията Ви! Пожелавам на младоженците щастлив съвместен живот, а на Вас – техните гости и близки – една незабравима сватба! Наздраве и до нови срещи!

 11. Starr T
  23авг

  This is just adorable, love the fold with the flowers! Thanks for joining us at TSTR this week!

 12. Ели
  23авг

  Thank you!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant