02
сеп

Във вихъра на танца

Здравейте отново!

Не знам дали ви прави впечатление, но в последните години българските народни танци стават все по-популярни, все повече хора (млади и по-зрели) се включват в клубовете по градове и села, устройват се надигравания… Намирам го за чудесно – хем се запазва жива традицията, хем се поддържа добра форма, създават се приятелства… Безспорно един от най-активните клубове за народни танци е клуб „Хоро“ – Смолян :) Днешната ми картичка е поръчана от майка ми (един от най-верните и сърцати членове на клуба!) по случай рождения ден на ръководителката му – една прекрасна жена, неуморна, скромна, забавна, изключителен професионалист и човек – с две думи: истинска родопчанка!

Поради факта, че нямам печат с танцьорки в народни носии, си послужих с този на Art mpressions. Вярвам, че четирите грации няма да ви оставят равнодушни :)

 

Това всъщност е картичка със закачалка :) Печатът е доста голям и трудно би се побрал върху стандартна картичка.

Балерините са толкова въздействащ и отдадени на танца си, че не налагат почти никаква друга декорация…затова се ограничих само до няколко рози, клонки и перлички.

На рожденичката пожелавам весел празник и още много лични и професионални успехи!

А на всички вас – спокойна и слънчева неделя!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to “Във вихъра на танца”

 1. Lionelsa
  02сеп

  Ще бъде визоко оценена не само от получателката, въпреки, че танцьорките са от друг стил :-) Но са отлкова сладки и носят положителна енергия.

 2. Violeta
  02сеп

  Как равнодушни… толкова харесвам тези дебеланки, че на смях ме избива :) Картичката е невероятна и ще бъде истински оценена!

 3. T
  02сеп

  И мен картичката искрено ме разсмя. Чудесна е! Толкова сладка и излъчваща положителна енергия.

 4. addii
  02сеп

  Картичката е очарователна!Много ще и се радват,не само получателката,а и всички около нея!Прекрасна е!

 5. Arcadia
  02сеп

  Ели, страхотна картичка! А тези четири грации ме очароваха от пръв поглед.

 6. Donika
  02сеп

  :-)Ама какви сладурани само, супер! Народната музика и българските танци са невероятно пленителни и тази тенденция, която и аз наблюдавам е много хубаво нещо. ПОздравления за чудесната картичка и да всички любителнина българските традиции!:-)

 7. Mila
  02сеп

  Е, … много е оригинална : ) Определено едва ли някой би останал равнодушен към такъв положителен заряд , какъвто носи твоята картичка :)

 8. Ели
  02сеп

  Много ви благодаря, момичета, за милите и забавни коментари!

 9. Vili Veselinova
  02сеп

  А-а-а, Ели, жестоки са тези „балерини“! И с необходима доза чувство за хумор. Убедена съм, че картичката ти ще бъде оценена високо от получателката си!

 10. Maria Stoyanova
  02сеп

  Ели, страхотна е :-) Големи сладурани са балерините :-) Да е жива и здрава рожденничката и съм сигурна, че е останала възхитена от картичката.

 11. desi
  02сеп

  Ели, мноооого е готина :) Толкова много усмивки предизвиква, че просто няма начин на някого да не му хареса! Просто си е супер :)

 12. Ели
  02сеп

  Хихи мерси, момичета! Празникът е на 9-ти…очаквам отзивите тогава :)

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant