29
ное

Коледно, но не само

Здравейте!

Ето, че най-после дойде време да изтупам праха от моя блог, да забърша паяжинте и да започна отново да творя. По ред обективни и субективни причини това не ми беше възможно през последните два-три месеца. Но затова пък сега ме сърбят ръцете и то толкова, че се захващам с по няколко проекта наведнъж. Обяснимо, като се има предвид колко близо е Коледа.

Показвам ви две картички с много чаровни печати на Holly Hobbie. Някак не изпитах нужда да претрупвам с елементи…само оцветих картинкте както обикновено с Промаркери и Копици. Останалото са дизайнерските хартии, които бяха в комплект с печатите, и малко дистрес мастило.

Хм, днес времето изобщо не беше подходящо за снимки, затова май ще трябва да я преснимам тази картичка докато е все още у мен…

Ето я и втората:

 

Освен това имах поръчка за два книгоразделителя, което ми даде приятната възможност отново да си поиграя с любимите ми дистрес мастила – няма да спра да се изумявам колко различни възможности предлагат и какво удоволствие е да се работи с тях. Печатът на гърба на разделителите ви е познат – любимите ми пощенски марки на Кайзеркрафт.  

 За лицето на първия използвах един нов печат – на невероятните австралийци от Darkroom Door, като преди отпечатването нанесох няколко различни мастила, за да изпъкнат отделните елементи.

За втория разделител ползвах печат на Artemio, заедно с печат на ръкописен шрифт на Кайзеркрафт. Ето какво се получи:

Много ми допадат цветовете и изобщо цялото „размазване“ на гърба на този разделител. Картонът на Ranger наистина е невероятен, когато се цели такъв ефект:

Искам предварително да благодаря на всички, които ще се отбият и/или ще ми оставят коментар! И да се извиня, че не съм била активна в блоговете ви напоследък. Обещавам да се реванширам!

Приятна вечер!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Коледно, но не само”

 1. desi
  29ное

  Елиии, толкова са радвам да те видя отново! Вече се канех да ти пиша писмо :) Сътворила си прекрасни неща – картичките са тооолкова коледни, а таговете са мечта! Този с различните мастила е направо божествен! Продължавай в същия дух, без толкова големи паузи! :) Ще се помъча през почвните дни и аз да „изтупам“ моя блог от прахоляка :) Поздрави и целувки!

 2. Ели, много се радвам, че отново ще ни радваш с красоти и приятна компания 😉 Страхотно коледно начало.

 3. Ели
  29ное

  Благодаря ви, момичета! Радвам се, че пак сме заедно :)

 4. Katya Kovacheva
  29ное

  Добре дошла отново, Ели :) Много красиви картички и тагове, но все пак не мога да скрия, че най-много ме впечатли втората картичка. С цялата тази приказност, лек ретро привкус и романтика, може да сгрее сърцето на всеки и да донесе много коледно настроение! Добро начало, очаквам скоро и други творения :)

 5. Диляна
  29ное

  Ели, определено се чувстваше липсата ти и аз като другите се питах къде си се покрила :-) Надявам се само заради хубави неща да не си се занимавала с картичкоправене :-) Ще чакам и следващите ти коледни творения.

  Поздрави :-)

 6. Ели
  29ное

  Кате, Диди, благодаря ви много!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant