18
дек

Благотворителен базар + тв „дебют“

Здравейте!

Имах намерение да публикувам по-скоро, но приоритетите ми за пореден път се пренаредиха. Коледа наближава и една от безбройните прични, поради които обичам това време от годината е, че хората отварят сърцата си за благотворителност. През пролетта ви разказах за базара на Дружеството на българските майки – Бургас. Традиционно те организират и Коледен базар, в който с най-голямо удоволствие участвам с изработени от мен неща. Тазгодишният базар приключи повече от успешно и  бяха събрани над 2000 лв! Средствата ще бъдат изразходени за различни, в повечето случаи нематериални цели като посещение на театър, организиране на партита за рождените дни на малчуганите, екскурзии…Все неща, с които на децата да бъде показан светът извън домовете и това, че той е интересен, шарен и в него има място и за тях!

Бях споменала за едно мое ново хоби. Който се е захванал с едно хоби, знае,  че често то води след себе си второ и трето. В моя случай това са ръчно изработените сапуни. Ще създам нова страничка в блога, за да споделям опита си покрай правенето им, а тук само ще показвам готовите „продукти“. Първите включих с удоволствие в базара:

 

 

 

 

Направих и няколко книгоразделителя, макар и не на Коледна тема:

 

Както и няколко украшения за елха от филц/плат:

 

И разбира се селекция от Коледни картички, повечето показвани тук, плюс тези мини сладури:

 

И ако се чудите за какъв дебют става дума в заглавието…ето клипче, в което момичетата представят дейността на Дружеството и част от сувенирите, които се продаваха на базара, сред които и някои от моите нещица:

YouTube Preview Image

 

Благодаря ви, че отделихте от времето си, за да се поспрете тук!

Спокойна нощ!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to “Благотворителен базар + тв „дебют“”

 1. VioletCloudlet
  18дек

  Ели, подготовката за Коледа е била ползотворна и за теб! Много красота си създала и още толкова усмивки си подарила! Браво!

 2. Алекс
  18дек

  Прекрасни са, Ели , очарователни и прекрасни, браво ! Дарила си много топлина, радост и доброта чрез тяx!

 3. Ели
  18дек

  Вили, Алекс, много ви благодаря! Времето ми беше много ограничено, но колкото успях, натворих :)

 4. Ели, никога не съм се съмнявала,че ще се представиш на ниво. Всичко е прекрасно и затова като, че ли в клипа говориха за твоите неща най-много. Най-сърдечни поздрави и още по-големи успехи през НГ!!!
  p.s. Давай блога със сапунчетата, че само това май не съм пробвала :) Няма да се лутам из нета за да търся начина им на правене и техники. Ще се уча само от твоя блог /това е съвсем серомзно/, и очаквам първия МК .

 5. Ели
  18дек

  О, Хриси, накра ме да се изчервя! Благодаря ти за милите думи! Само да си довърша един албум и минавам на сапунена вълна :)

 6. Kakichka
  18дек

  Ели, страхотни неща си спретнала, както винаги си пълна с приятни изненади.

 7. Гергана/pafal/
  18дек

  Истински щастлива съм, че видях тези красоти „на живо“ и съм притежател на една от тях!
  Браво на златните ти ръце, Ели!

 8. Ели
  18дек

  Гери, благодаря ти много за милите думи!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant