29
яну

Pay It Forward 2013

Привет на всички!

Спонтанно, след прочитане на съответната публикация при shMe, реших да се включа и аз в тази чудесна инциатива. За незапознатите правилата на играта са следните: първите 5 човека, които оставят коментар след тази публикация, ще получат нещо, изработено от мен. А те съответно поемат приятното задължение да се присъединят към инициатвата, публикувайки я в своя блог. Срокът е до края на годината (слава Богу!).

И така – очаквам с нетърпение коментарите ви!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “Pay It Forward 2013”

 1. shMe
  29яну

  Ами, Ели, аз, защото съм си нахалничка, а и видях, че може така :) се записвам първа. И така ще е като на Коледа в детската градина – ще си разменяме подаръци. Супер. Много харесвам красотите, които правиш и ще бъде страхотно да получа нещичко от теб тази година :)

 2. JIJIHoney
  29яну

  Ми освен и аз като Шми да се наредя на опашката за размяна на картички… :)))) Вече имам един запис за играта, както и публикация по темата. 😉 Много ще се радвам обаче да получа и нещо, излязло от твоите талантливи ръце, Ели! :) Правиш страхотни и много идейни картички! <3

 3. Ели
  29яну

  Супер! Много се радвам, че точно вие се записахте! Ще се постарая много, за да оправдая очакванията ви!

 4. Може ли и аз да се запиша? Вече имам едно записване, но как ми се иска да имам нещо твое ,Ели…

 5. Ели
  29яну

  Разбира се, Ели! Много се радвам, а и има вакантни места! Само дано да сте търпеливи, защото ще мога да си изпълня ангажиментите поне след няколко месеца :)

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant