08
мар

Честит празник, приятелки!

Здравейте и честит празник на всички, които го чувстват като такъв!

Отдавна не съм показвала нищо, кото не значи, че съм бездействала 😉

Днес само ще ви покажа картичките, които традиционно правя за кафе-клуба на майка ми по повод празника. Някои от вас може би си спомнят приятелките от миналата година –  по пантофи и неглиже. Е, време е да ги видим и dressed-up, готови за забавления:

Истината е, че времето ми беше изключително ограничено, затова реших да отпечатам изображението директно върху картичката. Печатът така или иначе е достатъчно голям и красноречив :) Оцветяването беше малко по-комплицирано заради по-трудното преливане на цветовете, но хубавото е, че мастилото не пропи на гърба на картинката.

Приятелките имаха една разнолика година, която за съжаление не беше изпълнена само с хубави емоции. Две от тях загубиха най-близките си хора…трудни моменти, които не се преодоляват лесно. Но благодарение на дружбата им и подкрепата, която си оказват, вярвам, че са успели да преминат през тези тежки дни малко по-леко. И така днес е ден да се порадват на живота, именно защото е толкова непредвидим и по-добри дни идват след лошите. Забавлявайте се от сърце, момичета!

 

 

 

Печатът е на любимите ми Art Impressions, „боата“ на първата дама е покрита с fun flock, а слънчевите очила на всички са глазирани с glossy accents, което им предава много автентичен вид (който за съжаление не се забелязва на снимките).

Пожелавам на всички ви една чудесна петъчна вечер, независимо дали сте неглиже в къщи (като мен) или във вихъра на танца в някое увеселително заведение :)

До скоро!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Responses to “Честит празник, приятелки!”

 1. shMe
  08мар

  Урааа, тя пак е тук, дами и господа! С весела и цветна компания при това. Честит празник за сюронаесети път, мила Ели. Разкошни са дамите, оцветяването ти е супер красиво и наистина няма нужда от повече нищо тази страхотна поредица. Съжалявам за тъжните петна в историята на приятелките, ноо за съжаление винаги ги има… Дано бъдат заедно и се подкрепят една друга, защото в такива моменти със сигурност това е спасителното хапче. Топли прегръдки :)ххх

 2. Milena
  08мар

  Ели, прекрасни творения! Честит празник на теб и на милите дами, за които си сътворила тези картички. Дано имат повече радости занапред! XOXO

 3. Arcadia
  08мар

  Чесит празник, Ели – на теб, и на симпатичните дами, които си зарадвала! Много чаровни, цветни и усмихващи са!

 4. Маги
  08мар

  С мъничко закъснение, честит празник Ели!
  Трудните моменти се преодоляват по-лесно с близки приятели.
  Дамите са много весели и страшно подходящи за празника. Поздрави!:)

 5. Ели
  08мар

  Благодаря ви много! Бъдете много обичани и не пропускайте да се поглезите :)

 6. KalySto
  08мар

  Хе-хе-хе! Ка да не ги помним тези сладурки. Тази картинка за мен е като поглед в бъдещето! От сега ти кзавам че аз (ще) съм онази втората дето маха с ръка! Веднага ще ги издиря за да си ги имам под ръка,когато ми се наложи да поздравя моята весела компания! Благодаря ти,че ми ги показа!
  А със сигурност си направила празника на всички приятелки много весел и усмихнат! Поздрави и много широка усмивка от мен!

 7. Мила
  08мар

  Eли, много се свежи и големи сладурки! Няма как да не си ги усмихнала много с такъв сполучлив подарък!
  Макар и със закъснение, Честит Празник !

 8. Ели
  08мар

  Кали, Мила, благодаря ви! Наистина са много забавни тези момичета и не могат да оставят никой неусмихнат :)

 9. Ох, че хи харесвам тези весели дами!! Разкошни са, а картичката се е получила много хубава.Приятелките са единственото,което има значение :)

 10. Ели
  08мар

  Ели, така си е – животът не върви без приятелки :) Благодаря ти!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant