19
мар

Картичка за 30-годишнина

Здравейте!

Днес ви показвам една картичка, която ми беше поръчана за 30-тия рожден ден на една дама. Подсказката беше какъв печат да използвам и да няма розово, защото рожденичката не го харесва (много важно уточнение, като се има предвид моята страст към този цвят :)).

Цветята преди да станат черни бяха бели. Оцветих  ги с Промаркер и ги „облякох“ в брокат, както и ръкавиците и цветята по роклята на дамата. За другите елементи няма какво толкова да се добави. Надявам се картичката да се хареса на получателката, още повече, че рожденият и ден съвпада с този на дъщеря ми :)

Бърз поглед и отвътре, където черната заврънкулка се повтаря и в долния ляв ъгъл.

Благодаря ви, че се отбихте и до скоро!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to “Картичка за 30-годишнина”

 1. Гергана/pafal/
  19мар

  Ели, както винаги си сътворила чудна красота!

 2. Ели
  19мар

  Гери, благодаря ти!

 3. JIJIHoney
  19мар

  Елегантна картичка и перфектно изпълнение, както винаги, Ели! :)))) Супер е, със сигурност ще се хареса! <3 Много ми хареса преливането на роклята, страхотно се е получило! :)))) Да са живи и здрави и двете рожденички! :) <3
  ХОХОХО

 4. Ели
  19мар

  Джиджи, благодаря и на теб! Стягаме се за партито, да :)

 5. shMe
  19мар

  Амиии, да кажа ли и аз? :) Стил и елегантност, перфектно изпълнение. Любими цветове. Перата много ми харесаха в тази композиция (а по принцип не ги долюбвам много). Ели, жива и здрава да ти е дъщеричката, която съвсем скоро ще е и една пораснала и много грижовна кака. Със сигурност картичката ти ще бъде приета с удоволствие и възторг от получателката си. На мен, като едно момиче, което си остана на 18 и малко, много ми хареса :)ххх

 6. Em
  19мар

  Еее, толкова е елегантна и просто излъчва стил и обаяние! Справила си се блестящо с тази поръчка и съм сигурна, че рожденичката ще остане очарована!

  гуш
  Ем

 7. Елегантна и стилна! Можеш да почувстваш предизвикателството да дръзнеш да бъдеш в тази възраст. ( Казвам го, защото много добре помня как преживявах фактът, че вече няма да казвам двадесет и.. вече. Ако някой ми беше подарил тази картичка, мигом щях да спра да съжалявам :))

 8. Ели
  19мар

  Ем, благодаря ти! Дано да си права…очаквам отзиви от поръчителката :)
  шМи, благодаря ти – отношението ни към перата съвпада – трябва да се внимава с тях, освен, ако не се украсяват Великденски кошнички :)
  Елена, много мил коментар, благодаря и на теб!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant