15
апр

Мъжка картичка

Здравейте!

Много ви благодаря за милите коментари, които ми оставяте, както и за пожеланията за леко раждане 😉

Днес ви показвам една картичка, която ми е поръчана за 20-тия рожден ден на един младеж. Подсказката беше да има колело, защото момчето учи в Холандия. Веднага ми стана мило – когато малкият ми брат беше на тези години също учеше там. Аз всяка поръчка я приемам лично, но в тази вложих още повече позитивна енергия. Истината е, че минах през няколко различни концепции и все не бях доволна от резултата, а времето накъсяваше ужасно…но за щастие музата ме осени в последния възможен ден преди да се разделя с материалите си и ето какъв е резултатът:

Хартията е от едно любимо блокче на ММЕ, печатът с пожеланието – от Wild Rose Studio, обработен с дистрес мастило. Колелото ми е подарък от Хриси.

„Изчистеността“ е търсен ефект – все пак става дума за мъжка картичка и не исках никави инфантилни елементи :)

Ето бърз поглед и отвътре:

Позволих си волността да направя и един книгоразделител към картичката:

 

… и от другата страна:

Пожелавам на рожденика всичко най-хубаво по пътя му напред и нагоре!

До скоро!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Responses to “Мъжка картичка”

 1. VioletCloudlet
  15апр

  Ели, чудесно си се справила, мила! Поздравления!

 2. Ели
  15апр

  Вили, благодаря ти!

 3. Hristina
  15апр

  Ели, и тази, последната концепция си я докарала точно като за случая. Много добро съчетание на хартията, която много ми допадна /не съм я виждала преди/ и отделните елементи. За колелото бях забравила :))).Мястото му у точно там!
  На книгораделителя ключовете ти ли ги шампи или си е такава хартийката?

 4. Ели
  15апр

  Хриси, благодаря ти! Колелото и аз го бях забравила, но като го намерих и пляснах с ръце от радост! Благодаря ти! За хартията за разделителя – започвам на ванилова основа: http://shop.inspirationalcrafts.co.uk/inkssentials-8-manila-craft-tag-tim-holtz-964-p.asp Нанасям мастило и печатам отгоре.

 5. Bo
  15апр

  Страхотна мъжка картичка! Семпла и с прекрасна винтидж визия! А висулката е страшен и абсолютно точен акцент! В комплект с тага правят един уникален подарък!

 6. shMe
  15апр

  Браво, Ели! И на финала продължаваш да си пълна с идеи и да споделяш страхотното им въплъщение. Много ми харесаха и картичката, и разделителят. :)ххх

 7. Ели
  15апр

  Бо, шМи, благодаря ви много!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant