11
юни

Книгоразделители

Здравейте!

Снощи внезапно си спомних, че имам блог :) И дори имам материал за две публикации. Не, че съм сътворила нещо наскоро…или поне не са картички или нещо подобно. Но пък не съм ви показала осем книгоразделителя, които ми бяха поръчани преди време. И друг път съм споделяла, че имам слабост към книгоразделителите – обчам да ги правя, подарявам и ползвам. Слава Богу, обградена съм от достатъчно четящи хора! Е, тези разделители не бяха за хора точно от обкръжението ми – заминаха за един литературен клуб отвъд океана благодарение на най-добрата ми приятелка, която е негов член. Само мога да си мечатя за таква клубове у нас май…Ако случайно знаете за съществуването на някой, поправете ме!

Изискването към разделителите беше да са посветени на различни градове/места по света. Което ми даде идеален повод да попълня колекцията си от „географски“ ориентирани печати. Така се родиха разделители, загатващи за Кайро, Луксор, Истанбул, Лондон, Париж, Италия (с Венеция и Пиза)… все любими мои места :)

 

 

 

Пожелавам на всички ви да много да пътешествате, четейки и още повече да четете, пътешествайки!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “Книгоразделители”

 1. Hristina
  11юни

  Еееееее Ели,много добре си въплатила атмосферата на всеки град .Много добра идея и изпълнение!
  Това за попълване на колекцията , защо ли ми е толкова познато:) Само си търсим повод за нови и нови материали :)

 2. Маги
  11юни

  Ели, браво, много ми харесват! Страхотно си се справила със задачата! И аз така само си търся повод да си купя я някой много важен инструмент /машинка/, я някой печат… 😀

 3. Lara
  11юни

  Така е, литературните клубове все още не са си намерили място в нашата действителност(за жалост). В моя град имаше нещо подобно-млади хора, събираха се да обсъждат своите стихове, слушаха какво е написал всеки един от тях. Сега обаче се разпиляха-студенти са, но зная, че в София част от тях продължават да се събират. Сещам се и за една друга форма за общуване на четящите-размяната на книги.Във фирмата, където работи дъщеря ми, тази форма е много активна, а нали се сещаш, че няма как да не споделиш за прочетената книга :) и пак става нещо като :)
  А книгоразделите са красавци! :)

 4. Bo
  11юни

  Страхотни книгоразделители! Тематични, с винтидж нотка…!

 5. Ели
  11юни

  Благодаря ви, момичета, за коментарите! И аз участвам в неформална размяна на книги – по пощата, лично…както се случи. Не си представям живота без книги/Киндъл 😉

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant