09
авг

Ах, този винтидж!

Привет на всички!

В унисон с прашасалия ми блог искам да ви покажа с какво се сдобих наскоро – винтидж пощенски картички от 1915/16-та и 1930-те. Възнамерявам да ги интегрирам в мои картички, макар че и сами по себе си са чудесни:

Половината са на Коледна тематика и нямам търпение да ги „оползотворя“, макар че това ще се случи най-рано през ноември…

Интересното е, че всички са надписани и това ги прави още по-автентични. Не ви показвам гърба им, защото снмките нещо не се получиха, но сигурно ще се изкуша и ще използвам  някоя картичка или част от нея „наобратно“.

А тези са още по-прелестни и по някакъв начин ми напомнят за снимките от младостта на моята баба, която беше изключителен човек…за нейната класа и стил…

 

Картичката с розата не ви ли навява спомен за едновремешните телеграми, с които се честитяха празници? Имаше една бланка с роза, много подобна на тази :)

 

Надявам се, че ви допадна бързата разходка назад във времето! Пожелавам си да мога да „оползотворя“ всяка от тези картички по един красив начин и то в обозримо бъдеще. Стискайте ми палци!

Спокойни и вдъхновяващи августовски дни (и вечери) ви желая!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “Ах, този винтидж!”

 1. shMe
  09авг

  ОО, Ели, какво великолепно завръщане. Това, което споделяш с нас истински ме развълнува в съботната сутрин. Уникална и разкошна колекция, просто нямам думи. Ще очаквам с нетърпение новия живот, който ще вдъхнеш на тези малки съкровища в красивото си творчество. Топли поздрави :)ххх

 2. Ели
  09авг

  shMe, благодаря ти – радвам се, че писа! Страхотнии са наистина – не мога да им се нагледам, още повече, че в момента само това мога да направя с тях :)

 3. VioletCloudlet
  09авг

  Ели, щастливка си с тези картички под ръка. Стархотни са! Иска ми се да видя по- скоро новия живот , който ще им дадеш!

 4. Bo
  09авг

  Ама наистина са много красиви! Хайде! Чакам с нетърпение да видя какво ще сътвориш! Сигурна съм, че ще е уникално! Няма как иначе! :)

 5. Ели
  09авг

  Дано да е скоро наистина!

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant