05
яну

Картички, картички!

Честита Нова година, приятели!

Бъдете здрави, следвайте мечтите си и нека вдъхновението да не ви напуска, дори и ако нямате време да го претворявате в картички :)

Показвам ви последните картички за отминалата година – добре, че ми ги поръчаха, че да понаправя и аз няколко на коледно-зимна тематика:

 

Тази в черно и бяло ми е любимата – бляскавият ефект на пудрата, уви, не се вижда много добре, но ви уверявам, че напълно отговаря на търговското си наименование: WOW! Embossing Powder.

 

И за двама рожденика:

Тази е с любим мой печат на Мо, който отдавна си чакаше реда.

 

А последната картичка ви подсказва на каква творческа вълна съм в момента – романтична. Мини картичката направих с хартия на Тилда + печати на LOTV и Darkroom Door, а камейчето е мое дело – плод на заиграването ми с глина Фимо.

Успешно и романтично начало на годината ви желая!

Ели

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Картички, картички!”

  1. Hristina
    05яну

    Честита Нова Година и на теб и твоето семейство, Ели! Нека тя сбъдне мечтите ви ! Картичкитие са страхотни, но най-вече ми допада романтичната! За камейчето ти завиждам 😉 Я кажи откъде взе формичката ?

  2. Ели
    05яну

    Хриси, честита и на теб и семесйтвото ти!За романтичната имаш принос и ти – дантелата с розите ми е от теб (трябва да си го допълня в публикацията). Формичката е от едн магазин за сладкарски аксесоари. Отдавна се каня да направя една „почерпка“ в блога ми с глинена продукця…Дано скоро да успея да го направя.

Leave a Reply

Copyright @ Хартиени приключения
Powered by WordPress | С любезното съдействие на Estate Assistant